Pagina's

dinsdag 13 maart 2012

Goede voornemens

Jullie dachten waarschijnlijk al, Retro Vrouw had goede voornemens begin januari maar daar is hier niets meer van te lezen. Het klopt dat ik even geen inspiratie had om een blogje te schrijven maar mijn goede voornemens houden mij/ons nog steeds bezig.

Punt 1 op de agenda; gezonder eten, bewegen en afvallen. Minus 5 kilo op dit moment. Ik voel me fitter dan ooit.

Punt 2; inkomsten, uitgaven en boodschappen in kaart brengen. Doe ik nog steeds trouw. We worden wel weer wat losser in het uitgeven van 'nieuwe' spullen. Een nieuwe koelkast is wel energie zuiniger dan een wat oudere... Maar ook kleding wordt weer te makkelijk gekocht voor de heb. We moeten hier dus weer een stap terug nemen.

Punt 3; spullen verkopen op Marktplaats en boeken verkopen op Bol.com. Het verkopen op Marktplaats gaat goed. Ik moet wel toegeven dat het een hoop werk is voor weinig maar ik heb al een klein beetje winst gemaakt. Bij Bol heb ik nog maar 1 boek verkocht. Misschien moet ik hier meer mee gaan doen.

Bron: internet


Punt 4; is een nieuw punt op de agenda. Omdat Retro Man weinig tijd heeft om te klussen (wij wonen in een rijksmonument 1750) heb ik besloten om mijn handen uit de mouwen te steken. Ik word part-time Retro klusvrouw! I will keep you informed.

Zo zie je maar dat Retro Vrouw lekker druk is met van alles en nog wat. Hoe gaat het met jullie goede voornemens?

2 opmerkingen:

 1. Klus-ze!

  Houd ons op de hoogte, vind het leuk je te lezen!

  Misschien heb je er een reden voor, maar wellicht kan je de spamblokkade uitzetten? moet nu namelijk twee feitelijk onleesbare woorden overtypen om te kunnen reageren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat gaat goed hoor!! Mijn doelen waren voor deze maand vooral gericht op het bijwerken. Het sporten gaat goed, wel wordt het krap, omdat ik nu ziek ben en niet kan gaan en ik eigenlijk maar 2 dagen niet kan gaan, omdat ik anders de 30 niet red. Aan de andere kant; ik ben de afgelopen weken steeds tenminste 4x gegaan, dus weet wel van mezelf dat ik er deze maand iig niet met de pet naar heb gegooid. Ik hoop tenminste vrijdag weer te kunnen en evt. ook zaterdag. Normaal ga ik dan nooit, omdat het alleen 's morgens kan, maar het is wel een optie.

  De Gelddoelen gaan nog niet zo hard, ik verwacht dat ik daar komende week flink verandering in kan brengen. Dan krijg ik mijn salaris weer en komen er een paar andere uitbetalingen. Die gaan eerst naar de verbouwing, maar daarna kan het naar de spaardoelen gaan. Opruimen kom ik ook pas vanaf volgende week aan toe, omdat ik me nu eerst richt op de boekhouding.

  Kortom: de vorderingen gaan nog niet zo heel hard, maar de voorbereidingen gaan goed, waardoor ik straks een mooie klapper kan maken.

  BeantwoordenVerwijderen