Pagina's

maandag 11 maart 2013

Retro P90X deel 2

In mijn vorige blogje had ik al geschreven dat ik vorige maand aan P90X begonnen. Het is best pittig om 6 dagen per week 1 uur te sporten, ook het eetschema (meer eten) was in het begin heftig, maar begint nu een gewenning te worden. Nu ben ik morgen op dag 30 en wil ik jullie mijn resultaten vertellen.

Ik ben in de afgelopen 30 dagen 3 kilo vet kwijtgeraakt en 26 centimeters!

Buik = -3 cm
Heupen = -6 cm
Bovenbeen rechts = -3 cm
Bovenbeen links = -4 cm
Borst = -5 cm
Taille = -5 cm

Wat een motivatie om door te gaan! Het schijnt dat het in het begin (eerste 30 dagen) niet zo snel gaat omdat je meer spiermassa aan het kweken bent en dus wat aankomt. Ik ben nu al heel nieuwsgierig hoe ik er over 30 dagen voor sta. Uiteraard hou ik jullie op de hoogte.


5 opmerkingen:

 1. Allerliefste retrovrouw (wat klinkt dat goed, hoe kom je er maar bij?)

  Alvast dikke gelukwensen met je verjaardag en evenzo voor het afvallen.

  Ik ga je volgen want voel verwantschap, al was het maar omwille van de twee katten en de ene hond.

  Geïnteresseerd in mijn giveaway?

  http://homeiswherethedachshundis.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed zeg!!! Heb je een tellselletje gekocht om dit te doen, of doe je dit op de sportschool? Ben heel benieuwd want dit is ook wel wat voor mij. Ik heb gewoon zin om mezelf eens lekker af te matten. Weg met die luie winterse kiloos!

  Iig succes met de volgende 30 dagen, zoals je schrjft moet dat sneller gaan dus ik ben heel benieuwd naar de komende resultaten. Houd ons op de hoogte! Laat je me weten hoe ik dit programma ook kan volgen? alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag retrovrouw,

  Blij dat je gezellig bij mijn blog bent gekomen. Tot later.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk blog! Ik ga nog wat rondkijken. Gaaf, dat retro. En ik heb ook een golden retriever!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knap om door te zetten. Ik ben blij dat ik weer thuis ben, want hier is altijd zo veel werk te doen dat ik alleen 's avonds, moe, maar voldaan de tijd neem om bijvoorbeeld de blogs te bekijken of met een boek aan de keukentafel zit. Groeten en succes met het volhouden. Lilian

  BeantwoordenVerwijderen