Pagina's

woensdag 17 juli 2013

Retro zomervakantie 2013

Nog een paar dagen en dan zijn de lagere scholen van midden Nederland aan de beurt voor de grote zomervakantie. De grote uittocht naar vakantie in het zuiden zal vrijdag en zaterdag plaatsvinden.

Omdat retro vrouw en retro man geen kinderen hebben, hoeven wij niet in het hoog seizoen op vakantie te gaan en zijn wij dus al geweest. Wij zijn dit jaar half juni 10 dagen naar een wadden eiland geweest. Jammer genoeg was het toen nog net iets te koud om iedere dag op je slippers naar het strand te lopen. Daarentegen vond onze Golden Retriever het geweldig! Wat een verschil met vorig jaar toen wij hoog zomer naar Zuid Frankrijk waren afgereisd met onze ijsbeer. Zo sloom als hij daar was, had hij nu energie voor 10.  Een hele fijne honden vakantie dus, maar bij mij bekruipt me het gevoel dat ik nog niet echt op vakantie ben geweest.....Waar zou dat gevoel toch vandaan komen? Waarschijnlijk heeft dat te maken dat wij ieder jaar een paar dagen in juni naar het Oerol festival op Terschelling gaan en dan in de zomer nog 2 weken ergens anders heen. Dit jaar hebben wij alleen maar 2 weken in juni vakantie opgenomen en thats it. Niks geen voorpret dat we straks nog even op vakantie gaan, niks geen vakantie oppas hoeven te regelen voor de katten, helemaal niets leuks om naar uit te kijken. Nu ik dit zo opschrijf klinkt het heel dramatisch maar zo voelde dat vorige week toen ik tot dit besef kwam. Gelukkig is retro vrouw een optimist en zie ik in ieder probleem een uitdaging.

Het makkelijkst zou zijn om nog 2 weken vakantie op te nemen. Helaas is het deze zomerperiode voor ons niet meer mogelijk vakantie op te nemen, dit vanwege collega's die met schoolgaande kinderen op vakantie zijn. De oplossing is dus ieder weekend een mini vakantie feestje!  Het is tenslotte nu hartstikke mooi weer en in Nederland kun je nog zoveel leuks ontdekken. Aankomend weekend gaan we kamperen in Bloemendaal aan zee. Lekker naar het strand en relaxen. Wat we volgend weekend gaan doen bedenken we a.s. maandag. Zo heb ik iedere week voorpret, kan ik iedere week oppas voor de katten regelen en heb ik altijd iets leuks om naar uit te kijken!

Fijne vakantie allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten