Pagina's

maandag 26 oktober 2015

Terug van weggeweest!

Na een hele lange stilte ga ik weer zachtjes aan mijn blog werken. In huize Retro Vrouw zijn er geen grote veranderingen geweest de afgelopen tijd dus fijn om de draad weer op te pakken. Dus van nu af aan weer ouderwets consuminderen, doe-het-zelfen en aan de gezonde toer.

Retro vrouw werkt vanuit huis dus vanochtend al hard gewerkt, straks even met Retro hond wandelen wat geen straf is want het is heerlijk weer. Daarna op de bovenverdieping aan de poets en eind van de middag met bejaarde Retro kater naar de dierenarts.

Kater is al 17,5 jaar oud en is op. Hij is in de afgelopen jaren van een 6 kilo kat naar 2,5 kilo gegaan. Slikt al 2 jaar schildklier tabletten en nu krijgt hij zijn eten niet meer weggeslikt. 2 weken geleden van de dierenarts prednison gekregen maar na een week is er geen verbetering op getreden. Ondanks pureren en verdunnen met water stikt hij iedere keer bijna in zijn voer. Heel zielig en met pijn in ons hart hebben we van het weekend de knoop doorgehakt en besloten dat dit niet meer een fijn leven is voor onze Retro kat. Hij is zelf in huis al op zoek naar rustige plekjes, achter droger, kast, zelf in de kattenbak geslapen.  Heel naar maar beter zo en wat een fijne en mooie tijd hebben we met hem gehad. Ik zal mijn knuffelkont heeeeel erg gaan missen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten