Pagina's

woensdag 18 januari 2012

Vakantie

Na 10 jaar samen durven we het toe te geven; wij zijn niet goed in "op vakantie" gaan. Ten eerste hebben wij al veel moeite met de land keuze en of we toch niet liever in NL op vakantie gaan. Ook houden wij rekening met onze Golden Retriever die niet van (veel) auto rijden houdt maar wel van water. Mocht de landkeuze uiteindelijk bepaald zijn, dan komt het gesoebat om de accomodatie. Nemen we een huisje of een appartement, toch kamperen of gaan we dit jaar met een camper de boel verkennen? Weer heel veel keuzes en zo moeilijk om een knoop door te hakken, want Retro Vrouw vindt alles leuk. We beginnen al met plannen in januari om in juni erachter te komen, dat we nog steeds niets hebben geboekt omdat we niet kunnen beslissen. Uiteindelijk belanden we ieder jaar op één van de heerlijke waddeneilanden die Nederland rijk is.

Bron: internet


Nu komt het tweede punt; zodra wij op vakantie zijn, draaien de rollen van Retro Man en Retro Vrouw om. Zo druk als Retro Vrouw iedere dag in de weer is, zo relaxed wil ze haar vakantie vieren. Bij Retro Man is dit precies andersom, hij wil er lekker op uit. U begrijpt, dat wij niet in hetzelfde ritme zitten en de eerste week is dan ook altijd een klein drama. Vakantie man gezellig hè!?

Dit jaar gaan we het anders doen. We gaan in het voorjaar en najaar op city trip in Europa. Retro Man blij. Buiten NL en er lekker op uit om dingen te bezichtigen. Dan kunnen we van de zomer gewoon naar een waddeneiland om heerlijk van de natuur te genieten en te gaan relaxen. Retro Vrouw en hond blij = Retro Man blij!

Waar gaan jullie dit jaar naar toe op vakantie?

1 opmerking:

  1. Goed geregeld, mooi compronis. En leuk de voorpret van een ciry-trip kiezen

    BeantwoordenVerwijderen