Pagina's

donderdag 4 juni 2020

Retro Pinksterweekend

Wat hebben we een hoop vrije dagen gehad de afgelopen maand. Je weet soms niet meer wat je met je vrije tijd moet doen, hahaha.

Afgelopen vrijdag begon mijn Pinksterweekend. Ik had een hoop op de planning staan zodat ik lekker lui het weekend in kon gaan. Eerst heb ik mijn uitgroei geverfd. Ja, ook Retro Vrouw heeft haar originele haarkleur niet meer. Toen ik een jaar of 15 was zag ik dat ik een paar grijze haren kreeg. Begin 20 ben ik begonnen met kleuren. Nu heeft Retro Vrouw een lange bos donkerbruin haar die ze graag goed verzorgd, dus om de 2 weken zet ik zelf mijn uitgroei (voorkant en nek) in de verf zodat ik geen witte snelweg op mijn hoofd heb staan. Eén keer in de drie maanden ga ik naar de kapper om mijn gehele uitgroei bij te laten werken en mijn punten te laten knippen. Na het verven sprong ik onder de douche en ben daarna gaan lunchen. In de middag heb ik het hele huis schoongemaakt en nog even bloemen gaan halen voor onze afspraak vanavond. Na het diner zijn we op bezoek gegaan bij vrienden. Deze hebben we i.v.m de Corona al een paar maanden niet meer gezien. Echt heel fijn om bij elkaar weer langs te kunnen komen en gezellig bij te kletsen. Uiteraard op 1,5 meter en buiten in hun tuin.

Op zaterdag maak ik altijd zelf patat en zijn er altijd wel vrienden, familie of buren die mee willen eten. Omdat we buiten konden eten, aten er twee vrienden mee die we ook een tijd niet meer gezien hadden. We hebben genoten van de heerlijk frieten, frikandellen, zelfgemaakte pindasaus, en frisse aardbeiensalade. Later schoven er ook nog een paar buurtjes aan. Rond 23.15 zou de Spacex voorbij komen en hebben deze inderdaad gezien. Erg bijzonder om dit mee te maken.


Zondag zijn wij bewust niet weggeweest. Het was een prachtige dag; zon, zee en strand lokte ons maar we zijn niet in de verleiding gekomen. We hebben thuis heerlijk gerelaxed. Op maandagmiddag zijn wij wel even de stad ingelopen om te kijken hoe de terrassen gevuld waren met mensen. Dat ziet er weer een stuk gezelliger uit! Zelf hebben we een terrasje gepakt op een rustiger plekje. Fijn dat dit weer allemaal kan. Op het terras zitten voelde echt een beetje als vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten