Pagina's

donderdag 28 mei 2020

Retro werken-eten-slapen-en repeat

De afgelopen dagen is er in huize Retro Vrouw weinig spannends gebeurd. Onze dagen zijn gevuld met werken-eten-slapen-en repeat. Tussendoor ben ik dinsdag even bij mijn collega een verjaarspakket wezen brengen. Omdat hij tijdens deze Corona tijd jarig is, gaf hij geen feestje en zou hij ook geen visite krijgen. Geen visite = geen cadeautjes. Daarom hebben wij een krat gemaakt met allemaal kleine cadeautjes, zodat hij toch wat uit te pakken had die dag.Op woensdagavond eet de buurman meestal bij ons en spelen we een heel velletje Yahtzee. We noemen ons Yahtzee vereniging 'Vijf dezelfde'. Wij zijn best fanatiek en noteren de totaal punten van het gehele seizoen in een Excelletje. Gister was de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie en werden alle punten bij elkaar opgeteld. Ik had gewonnen - jippie!!! I.p.v. handen werden er elleboogjes over en heen weer geschud. Dit jaar willen we in het zomerseizoen een buitenspel gaan doen, misschien is Jeu de Boules wel iets voor ons. Je hebt er geen speciaal speelveld voor nodig, er is geen tijdsdruk en voldoende tijd om gezellig met elkaar te kletsen. Ja, ik denk dat ik aankomend weekend de kringloop maar is ga afspeuren voor jeu de boules ballen.

Vandaag werden alvast mijn maandboodschappen van de maand juni bezorgd. Soms haal ik de maandboodschappen zelf, maar meestal laat ik het bezorgen. Als ik online bestel kom ik niet in de verleiding om dingen te kopen die ik toch niet nodig heb. De houdbare producten worden maandelijks gekocht en de verse producten zoals brood, groente, kaas en vlees/vis haal ik wekelijks bij de kleine ondernemers/markt hier in de stad. Altijd een fijn gevoel als mijn kasten weer zijn aangevuld voor aankomende maand.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten