Pagina's

zondag 24 mei 2020

Corona verjaardag

Hieper de piep hoera! Zaterdag mocht ik 43 kaarsjes uitblazen. De dag begon goed, onze retro kat Moos had speciaal een cadeau voor mij meegenomen naar de bovenverdieping. We hebben hem gelijk met zijn 'cadeau' naar buiten gestuurd en omdat ik het niet wilde aannemen, heeft hij het daar maar opgegeten. Wat het cadeau was? Hij had een klein eendje gevangen en deze met huid en haar opgegeten. 😝Van retro vriend heb ik Air pods cadeau gekregen. Dat zijn van die oortjes zonder draadje. Al heel mijn leven vallen oortjes met draad uit mijn oren. Als ik maar even achter iets blijf haken met het snoer ploppen ze uit mijn oor, niet heel handig en daarom gebruikte ik ze nooit. Nu had ik de Air pods van retro vriend geprobeerd en deze bleven wel goed zitten. Ook vind ik het handig om zo handsfree te bellen. Zeker nu we zoveel thuis werken en mee doen aan allemaal online meetings en er meer getelefoneerd wordt. Ik had ook wat geld mogen ontvangen van familie en daar heb ik een mooi Air pods hoesje voor gekocht. Super mooi en handig cadeau - erg blij mee!

Er was voor vandaag niemand uitgenodigd. Ik wilde mensen niet verplichten om te komen en zelf vond ik het ook geen goed idee om met meerdere mensen tegelijkertijd af te spreken. Mijn planning lag dus helemaal open. Kon gaan doen waar ik zin in had- jippie! Er werd eerst taart gekocht, want je weet nooit of er toch visite aan komt waaien. Meestal bak ik zelf wel taart maar gisteravond had ik geen inspiratie en vond het wel een traktatie om een taartje bij de bakker te kopen. Zo steunen we ook de plaatselijke ondernemers.  Bij de koffie zaten we heerlijk te smullen van ons lekkere gebak. De lunch sloegen we dit keer maar over.


Ding dong, de bel - de Postnl man met een flink Rituals pakket, cadeau gekregen van mijn lieve buren. Rond 13.30 stonden ineens mijn broer en schoonzus op de stoep. Ze hadden een Corona verjaarspakket voor me gemaakt. Erg grappig en origineel, er zaten fijne bruikbare spullen in. Het werd een flitsbezoekje, na de koffie en taart gingen ze weer op pad. Ik besloot nog even de stad in te lopen voor wat verse kleine boodschapjes die ik op de markt kon halen. Eenmaal thuis begon ik de piepers te schillen voor de verse friet die we vanavond zouden eten. De bel, mijn vriendin en haar dochter kwamen even langs om een cadeautje te overhandigen. Na dit bezoek ging ik weer de keuken in om mijn friet te snijden. Ding dong, de bel, weer gezellige visite! Zo ging dat druppelsgewijs de hele dag door.

Veel spontane bezoekjes, kaarten, heleboel berichtjes en telefoontjes van familie en lieve vrienden. Wat een verwennerij - het was echt een hele fijne Corona verjaardag!
Cadeau van mijn buren

Borrelen met verjaarsviste
Patat in wording

Geen opmerkingen:

Een reactie posten