Pagina's

maandag 25 mei 2020

Retro thuiswerken

Vanmorgen ging de wekker weer om 7.00. Tijd om op te staan en aan het werk te gaan. Retro vriend ging vandaag naar kantoor en ik had een thuiswerkdag. Na al die vrije dagen kostte het mij toch wel moeite om weer zo vroeg te beginnen. Na mijn kop thee, ontbijt en een douche knapte ik aardig op en ben ik aan de slag gegaan.

bron internet
Op maandag maak ik altijd een to do lijst voor de gehele werkweek. Ik verdeel mijn taken in blokken/uren en zo werk ik iedere dag mijn lijstje af. Als ik eerder klaar ben met een taak doe ik wat huishoudelijke klusjes. Zo had ik vanmorgen tot 10.00 een taak staan, die ik al om 9.45 af had, dan zet ik een kop thee en haal het bed af. Om 10.00 begin ik met met volgende taak die op mijn to do lijst werklijst staat. Nu kan het ook zijn dat ik nog niet klaar ben met een taak en mijn volgende taak alweer begint. Ik verschuif dan wat taken of verplaatst de taak naar een andere dag. Ook pauze's neem ik op in mijn lijst. Voor mij werkt dit heel prettig en kan op deze manier heel gefocust werken.Vandaag geen gezellige lunch samen, dus at ik mijn boterham achter mijn computer en kon ik lekker doorwerken. Voor ik het wist was het 17.00 en heb ik de retro katten eten gegeven. Ze beginnen meestal al met zeuren rond een uur of 16.00. Rondjes rennen op mijn kantoor, over mijn toetsenbord heen lopen, kopjes geven. Als ik ze zat ben doe ik mijn deur dicht ;) 


Tot een uur of 18.00 heb ik nog even in de tuin zitten kletsen met mijn buuf en ben toen begonnen met koken. We aten rijst met snijboontjes en kip. Ook hadden we nog een toetje met verse aardbeien en boeren vanille vla. Het was weer een verrukkelijk maaltje! Na het diner hebben we de hof tuin water gegeven en bedden opgedekt. Nog even met een kop thee en koffie in de tuin gezeten met een aantal buurtjes. Twee buurmeisjes heb ik leren elastieken. Dit deden wij vroeger altijd op het schoolplein. Moest wel even in mijn geheugen graven hoe het ook al weer ging. Je moest figuren springen die telkens wat moeilijker werden. Ook werd de moeilijkheidsgraad opgevoerd door het elastiek telkens wat hoger te doen. Het springen ging wat stroever dan vroeger, ook niet handig om dit met teenslippers te doen ;)

bron internet

Altijd leuk om nog even s'avonds buiten te spelen. Nu in de relaxstand op de bank want morgen gaat de wekker weer om 7.00....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten