Pagina's

woensdag 17 juni 2020

Retro verandering

Afgelopen nacht hebben Retro vrouw en vriend geen oog dichtgedaan. Gisteren hoorde Retro vriend dat er een belangrijke meeting deze woensdagochtend gepland staat en dat iedereen van zijn bedrijf hier aan moet deelnemen. Als je zoiets hoort gaan toch alle alarmbellen rinkelen en ga je alvast vooruit denken en je druk maken om iets wat je nog niet weet. Uiteindelijk heb ik toch nog 2 a 3 uurtjes geslapen, dus erg fit was ik vanmorgen niet.

Om 9.30 was de belangrijke meeting en om 10.30 hadden wij een afspraak staan om bij een ander huis te gaan kijken. Waar we bang voor waren is gebeurd. De functie van Retro Vriend en ook andere functies binnen zijn team zijn weggesaneerd - boventallig verklaard. Nu gaan ze vanaf vandaag drie maanden lang kijken of er een andere functie binnen het bedrijf passend voor hem is, zo niet dan zal zijn vaste contract worden beëindigd. Wat een slecht nieuws! Retro Vriend heeft het heel erg naar zijn zin bij dit bedrijf en extra zuur, hij heeft afgelopen april een vast contract gekregen. We zaten in shock aan de keukentafel - aan alles gedacht maar dit was the worst case scenario!

Gelukkig heb ik al jaren een goede baan waar we met z'n tweeën van rond kunnen komen. Uiteraard hebben we ook voor een goede buffer gespaard om dit soort gevallen op te vangen. We moeten alleen onze directe toekomstplannen een beetje bij sturen. Zo hebben we vanmorgen na de meeting gelijk de makelaar afgebeld. Voorlopig zetten we de huizen koop business in de kast totdat we wat meer zekerheid hebben.Zo zie je maar weer dat niets zeker is in het leven. Ook geen vast contract bij een werkgever. Hopelijk vinden ze een passende functie voor hem binnen het bedrijf en anders komt er vast wel weer een andere leuke baan op zijn pad. Verandering is de enige constante in het leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten