Pagina's

donderdag 14 juni 2012

Donderdag schoonmaakdag

Na de dramatische wedstrijd van gisteren, zou je nu een bezem door je huis heen kunnen halen en alles wat oranje is op kunnen ruimen. Helaas gaat voor ons die vlieger niet op, want wij hebben een Retro Oranje Mercedes die je niet zomaar overspuit.


Retro Vrouw weet het; ze is helemaal niet milieu vriendelijk en ook niet zuinig in gebruik, maar ze is zoooo vrolijk! Er worden vaak foto's van haar gemaakt, vooral zo rond een EK/WK tijd en Koninginnedag. We proberen haar zoveel mogelijk te ontzien door veel met de fiets en openbaar vervoer te reizen. Bij lange ritten buiten de Randstad halen we haar van stal en glimt ze bijna de weg af. Niet alleen haar uiterlijk is beeldschoon, het lijkt, alsof ze over de weg lijkt te varen, niks geen haast of stress. Uiterst kalm en relaxed komen wij op onze bestemming aan.

Natuurlijk komt er een tijd dat ook zij "opgeruimd" moet worden omdat de kosten hoger zullen zijn dan het genot. Maar tot die tijd genieten we met volle teugen van ons oranje monster. Dus mocht je ons tegenkomen onderweg, zwaai en wij zwaaien gegarandeerd terug.

3 opmerkingen:

  1. Mooie bak, wij hebben een hippie kever. Net als bij jullie komt zij met hoge uitzonderering van stal. Als we jullie zien rijden zullen we zwaaien
    Groetjes Dreadlocks

    BeantwoordenVerwijderen